Εταιρία


Η εταιρία ABATZIS INOX δημιουργήθηκε το 1999 με την επωνυμία ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και έδρα στην ΒΙΠΕΘ Σίνδου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τις ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές στην μαζική εστίαση.

Στη συνέχεια η εταιρεία άλλαξε επωνυμία στις 1/12/2017 σε INOX MON IKE με διαχειριστή τον ΑΜΠΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ κάτοικο Διαβατών με αριθμό ΓΕΜΗ 144544905000 και ΑΦΜ 800903080

Οι κατασκευές μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE).
Πρώτο μας μέλημα είναι η ποιότητα των κατασκευών, η αντοχή τους στον χρόνο και η ικανοποίηση των πελατών μας.

Η ανάγκη των πελατών μας, μας έκανε να κινηθούμε και να δραστηριοποιηθούμε σε μια μεγάλη γκάμα κατασκευών όπως ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ, ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΘΑΛΑΜΟΥΣ, ΨΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΥΣ, ΕΡΜΑΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, όλα κατασκευασμένα εξ΄ ολοκλήρου με ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304.

O κατάλογος των προϊόντων απευθύνεται σε εξοπλισμό επαγγελματικής εστίασης όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, καφετέριες, μπαρ  κλπ.

Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης(ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ), όπου εργάζονται καθημερινά το εξειδικευμένο μας προσωπικό με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας.

Το πελατολόγιο μας βρίσκεται σε μια διαρκή αύξηση ανά την Ελλάδα, καθώς επίσης τα προϊόντα μας  εξάγονται και σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

© abatzis-inox.gr    Powered by Softways